Agenda

Toekomstige activiteiten van SENSTECH-SENSNET vzw:

  • 17 november 2020, Vervolgcursus Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2), Gent (Zwijnaarde) – ONLINE VIA ZOOM
  • 26 november 2020, Workshop Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen, Gent (Zwijnaarde)
  • 27 april 2021, Basiscursus Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 1), Gent (Zwijnaarde)
  • 11 mei 2021, Vervolgcursus Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2), Gent (Zwijnaarde)
  • 20 mei 2021, Workshop Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen, Gent (Zwijnaarde)

Geplande presentaties van SENSTECH-SENSNET vzw:

  • 1 december 2020, Geurbelasting van verpakkingsmaterialen meten: organoleptische testen en instrumentele technieken, Themadag Voedselveiligheid, Single-use Plastics directive en recyclebaarheid van verpakkingen, Nieuwegein (Nederland) GEANNULEERD omwille van Covid-19-crisis

Interessante seminaries of events:

Preregistratie voor opleidingen en workshops: