Toekomstige activiteiten van SENSTECH-SENSNET vzw:
29 januari 2021, Webinar ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’ , ONLINE
27 april 2021, Basiscursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 1) , Gent (Zwijnaarde)
11 mei 2021, Vervolgcursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2) , Gent (Zwijnaarde)
20 mei 2021, Workshop ‘Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen’ , Gent (Zwijnaarde)
25 mei 2021, Workshop ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’ , Gent (Zwijnaarde)
Geplande presentaties van SENSTECH-SENSNET vzw:
1 december 2020, Geurbelasting van verpakkingsmaterialen meten: organoleptische testen en instrumentele technieken, Themadag Voedselveiligheid, Single-use Plastics directive en recyclebaarheid van verpakkingen, Nieuwegein (Nederland) GEANNULEERD omwille van Covid-19-crisis
Interessante seminaries of events:
Preregistratie voor opleidingen en workshops: