Toekomstige activiteiten van SENSTECH-SENSNET vzw:
- 10 mei 2022, Workshop ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’, Gent (Zwijnaarde)
- 13 september 2022, Basiscursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten (deel 1), Gent (Zwijnaarde)
- 27 september 2022, Vervolgcursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2), Gent (Zwijnaarde)
- 11 oktober 2022, Workshop ‘Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen’, Gent (Zwijnaarde)
Geplande presentaties van SENSTECH-SENSNET vzw:
Interessante seminaries of events:
Preregistratie voor opleidingen en workshops:
- Workshop ‘Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen’ (eerstvolgend op 11 oktober 2022)
- Basiscursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 1) (eerstvolgend op 13 september 2022)
- Vervolgcursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2) (eerstvolgend op 27 september 2022)
- Hands-on workshop ‘Tips & Tricks voor geurtesten van verpakkingsmaterialen’
- Hands-on workshop ‘Tips & Tricks for odour tests of packaging materials’ (English)
- Workshop ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’ (eerstvolgend op 10 mei 2022)
- Workshop ‘Sensorische en instrumentele kwaliteitscontrole van verpakkingsmaterialen’