Contact

SENSTECH-SENSNET vzw

Technologiepark 82, Incubatie- en Innovatiecentrum Universiteit Gent (IIC)

BE-9052 Gent (Zwijnaarde)

tel. +32 498 900 802

info@senstech.be

SENSNET vzw BE 0500.481.495

Indien u lid wenst te worden van SENSNET vzw, gelieve contact op te nemen met dr. Inge Dirinck, technologisch adviseur (inge.dirinck@senstech.be)

We versturen geen nieuwsbrief op regelmatige basis, maar als u op de hoogte gebracht wil worden van de SENSTECH-activiteiten, kunt u hieronder aanmelden.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt en bewaard volgens de nieuwe GDPR-regelgeving (Privacyverklaring SENSNET vzw).

Wegbeschrijving

SENSTECH-SENSNET vzw (IIC) bevindt zich in Zone A6c (nr. 82) binnen Tech Lane Ghent Science Park. http://www.techlane.be/contact-us/#travel

Gewijzigde verkeerssituatie vanaf 20 oktober 2021!!!

Uitzonderlijk kunnen de bezoekers van SENSTECH en het IIC die zich met de wagen verplaatsen enkel via de ingang ter hoogte van Tramstraat 35 (in de buurt van de Campusstraat) het Technologiepark binnenrijden. U dient een parkeerticket te nemen. Na afloop van een meeting of opleiding ontvangt u een dagticket van SENSTECH.

De slagboom zal opengaan, u kan zich 200 m verder links parkeren op de parking van het IIC (nr. 82). U kan enkel op de parking parkeren en niet in de straat, anders riskeert u om weggesleept te worden. De doorgang vanaf het IIC naar de parkeertoren is tijdelijk gesloten. Mocht er geen parkeerplaats zijn op de parking, kunt u zich ook aan de overkant van de straat parkeren op de andere parking van het IIC of op de andere parkings van bedrijven in de buurt (nr. 84). Gelieve u aan te melden aan de receptie.

Langs de wegen in het Technologiepark is het verboden om te parkeren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is plan-met-parking-tower-2.png

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is all-buildings-1.jpg