Infosessie SENSTREND-project

Op donderdag 6 november 2014 werd een infosessie georganiseerd in het kader van het SENSTREND VIS-traject, dat eind november 2014 bij IWT zal worden ingediend.

Tijdens de infosessie kwamen volgende topics aan bod komen:

– voorstelling van het SENSTREND-project
– voorstelling van de partners: SENSNET, Flanders’ FOOD (FF), ILVO-Technologie & Voeding (ILVO-T&V) en UGent, Onderzoeksgroep Scheidingstechnieken (UGent-SSG)
– case studies: troeven van sensorisch én chemisch-analytisch onderzoek m.b.t. sensorische eigenschappen van voedingsmiddelen en voedingscontactmaterialen
– bespreking en invulling van de werkpakketten
– discussie en vragen
– netwerkreceptie

De infosessie ging door van 15.30-17.00 uur, ILVO-Food Pilot, zaal Mercator (Brusselsesteenweg 370 te 9090 Melle).

Indien u niet kon aanwezig zijn op deze infosessie, maar toch vragen heeft over de projectmodaliteiten of de werkpakketten van het SENSTREND-project, gelieve contact op te nemen met dr. Inge Dirinck (0498/900.802 of inge.dirinck@senstech.be).