Opleidingen

Geplande opleidingen:

  • 19 februari 2019, Hands-on workshop,‘Tips & Tricks voor geurtesten van verpakkingsmaterialen’, Gent (Zwijnaarde)
  • 12 maart 2019, Basiscursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 1), Gent (Zwijnaarde)
  • 4 april 2019, Vervolgcursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2), Gent (Zwijnaarde)
  • 14 mei 2019, Workshop ‘Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen’, Gent (Zwijnaarde)

In-company opleidingen (selectie en training van sensorische panels, sensorische lexicons (flavour language), flavourbeïnvloedende factoren, sensorische audits, sensorische benchmarking, sensorisch advies op maat van bedrijven, …)

Voor meer info i.v.m. in-company opleidingen, contacteer dr. Inge Dirinck.

Afgelopen workshops en cursussen, georganiseerd door SENSTECH:

Post-academische opleidingen:

  • Postacademische opleiding ‘Expertisetechnieken’, Module 2 – Meten en vaststellen: ‘Geuraspecten’, ‘Smaakaspecten’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 1 februari 2011, Gent
  • Postacademische opleiding ‘Food packaging’, Module 2 – Geur van verpakkingsmaterialen: ‘Odour characterisation of packaging materials’, ‘Effect of packaging on flavour of food products’, ‘Packaging-related off-flavours’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 5 mei 2011, Gent
  • Postacademische opleiding ‘Food packaging’, Module C – Specific requirements for packaging materials and new technologies: ‘Odour characterisation of packaging materials’, ‘Effect of packaging on flavour of food products’, ‘Packaging-related off-flavours’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 28 mei 2013, Gent