Opleidingen

In-company opleidingen en productspecifieke workshops op maat van voedings- en verpakkingsbedrijven

  • selectie van een in-company sensorisch panel voor voedingsmiddelen en ingrediënten (volgens ISO-normen)
  • selectie van een in-company sensorisch panel voor voedingscontactmaterialen (volgens ISO-normen)
  • training van een in-company sensorisch panel voor voedingsmiddelen en ingrediënten (volgens ISO-normen)
  • training van een in-company sensorisch panel voor voedingscontactmaterialen (volgens ISO-normen)
  • genereren van sensorische lexicons (flavour language)
  • productspecifieke workshops m.b.t. flavourbeïnvloedende factoren
  • in-company sensorische audits
  • sensorische benchmarking
  • dataverwerking van sensorische data
  • monitoring van prestaties van sensorische panels
  • sensorisch advies op maat van bedrijven

Voor meer info i.v.m. in-company opleidingen en productspecifieke workshops, contacteer dr. Inge Dirinck.

Afgelopen open opleidingen, georganiseerd door SENSTECH

Post-academische opleidingen:

  • Postacademische opleiding ‘Expertisetechnieken’, Module 2 – Meten en vaststellen: ‘Geuraspecten’, ‘Smaakaspecten’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 1 februari 2011, Gent
  • Postacademische opleiding ‘Food packaging’, Module 2 – Geur van verpakkingsmaterialen: ‘Odour characterisation of packaging materials’, ‘Effect of packaging on flavour of food products’, ‘Packaging-related off-flavours’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 5 mei 2011, Gent
  • Postacademische opleiding ‘Food packaging’, Module C – Specific requirements for packaging materials and new technologies: ‘Odour characterisation of packaging materials’, ‘Effect of packaging on flavour of food products’, ‘Packaging-related off-flavours’, Instituut voor Permanente Vorming (IPV), Universiteit Gent, 28 mei 2013, Gent