Onderstaande opleidingen van SENSTECH-SENSNET vzw worden ingepland via doodle na preregistratie van tenminste 10 deelnemers:
- Workshop ‘Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen’
- Basiscursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 1)
- Vervolgcursus ‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2)
- Hands-on workshop ‘Geurtesten van verpakkingsmaterialen’
- Hands-on workshop ‘Odour tests of packaging materials’ (English)
- Workshop ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’
- Workshop ‘Sensorische en instrumentele kwaliteitscontrole van verpakkingsmaterialen’
In-company opleidingen (selectie en training van sensorische panels, sensorische lexicons (flavour language), flavourbeïnvloedende factoren, sensorische audits, sensorische benchmarking, sensorisch advies op maat van bedrijven, …)
Voor meer info i.v.m. in-company opleidingen, contacteer dr. Inge Dirinck.