Projecten

Via confidentiële, bilaterale projecten met (voedings)bedrijven, gesubsidieerde onderzoeksprojecten van het toenmalig IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie, huidig Agentschap Innoveren en Ondernemen) en Europese projecten werd gedurende vele jaren knowhow opgebouwd op het vlak van objectieve smaakkarakterisering van voedingsmiddelen en geuronderzoek van industriële producten.

Ingediende of lopende projecten

SENSTECH begeleidt of neemt deel aan diverse onderzoeks- en bedrijfsprojecten (confidentiële, bilaterale onderzoeksprojecten, Sprint-projecten, KMO-innovatie-projecten, O&O-projecten, …).

Afgelopen projecten

  • SENSTECH II-project (VIS-TD-project 80610, IWT) (1 oktober 2009 – 31 december 2013)

Objectieve smaak- en geurkarakterisering van levensmiddelen, levensmiddeleningrediënten en -contactmaterialen: basis voor product- en procesinnovatie (projectfiche VIN-website)

  • SENSTECH I-project (VIS-TD-project 40574, IWT) (1 oktober 2005 – 30 september 2009)

Objectieve smaakkarakterisering: basis voor product- en procesinnovatie in de levensmiddelensector (projectfiche VIN-website)