Vlaams Adviescentrum voor Sensoriek van Voedingsmiddelen en Contactmaterialen
Seminaries
Geplande seminaries:
Afgelopen seminaries, georganiseerd door SENSTECH:
Seminarie in het kader van de Week van de Smaak in Vlaanderen en Leuven Stad van de Smaak ‘Dat smaakt naar meer’, 20 november 2009, Leuven (KU Leuven, KAHO Sint-Lieven, SENSTECH, VCBT, TIS-smaak, Flanders’ FOOD)
Seminarie in het kader van de Week van de Smaak in Vlaanderen ‘De smaak nader bekeken: smaak maken’, 24 november 2009, Affligem (Flanders’ FOOD, TIS-smaak, SENSTECH)
Seminarie ‘Uitdagingen bij het roken van voedingsmiddelen – Studie van de sensorische kwaliteit van gerookte vleeswaren’, 6 mei 2010, Gent (Laboratorium voor Aromaonderzoek, SENSTECH)
Seminarie ‘Innoveren als KMO: minder duur dan je denkt! Laat de overheid (mee)financieren’, 7 september 2010, Kortrijk (FoodGate)
Seminarie in het kader van de Week van de Smaak in Vlaanderen ‘De smaak nader bekeken: smaakt het nog?’, 16 november 2010, Affligem (Flanders’ FOOD, TIS-smaak, SENSTECH)
Seminarie ‘Smaakafwijkingen van voedingsmiddelen en geurafwijkingen van contactmaterialen’, 24 mei 2011, Gent (Laboratorium voor Aromaonderzoek, SENSTECH)
Seminarie ‘Is de consument drijfveer voor innovatie?’, 5 september 2013, Gent (SENSTECH)
Seminarie in het kader van de Week van de Smaak ‘De gustibus (non) disputandum est: wat vindt de consument lekker?’, 21 november 2013, Melle (SENSTECH, ILVO-Technologie & Voeding, V-G Sensory bvba)
Seminarie ‘Consumentenklachten en claims vermijden! Off-flavours en taints van voedingsmiddelen en ingrediënten’, 9 september 2014, Gent (Zwijnaarde) (SENSTECH)