STW artikels SENSTECH

Contacteer ons voor meer informatie omtrent deze Science & Technology Watch artikels!

Sensorische analyse

Instrumentele technieken

  • FoodGate STW 43 – Elektronische neustechnologie

Aromachemie

  • FoodGate STW 62 – Geurdrempelwaarden en geurkarakters

Voedingsmiddelen en -ingrediënten

Voedingscontactmaterialen (verpakkingsmaterialen)

  • FoodGate STW 29 – Sensorische test voor verpakkingsmateriale
  • FoodGate STW 51 – Geur- en smaakafwijkingen van voedingsmiddelen en contactmaterialen
  • FoodGate STW 53 – Objectief meten van de geureigenschappen van (gerecycleerd) papier en karton
  • FoodGate STW 55 – Objectieve geuranalyse van drukinkten, lakken en lijmen bestemd voor levensmiddelenverpakkingen
  • FoodGate STW 60 – Geur- en smaakbeïnvloeding door verpakkingsmaterialen: een snelle en objectieve chemisch-analytische benadering van de Robinson test
  • FoodGate STW 68 – Verpakkingsmaterialen in de levensmiddelenindustrie: GMP of GHP? (i.s.m. Pack4Food)
  • FoodGate STW 72 – Karakterisering van bedrukte verpakkingsmaterialen (papier/karton en kunststoffen) voor levensmiddelen: organoleptische en migratieaspecten
  • FoodGate STW 74 – Invloed van product- en procesparameters van verpakkingsmaterialen op de organoleptische kwaliteit van verpakte levensmiddelen
  • FoodGate STW 87 – Sensorische evaluatie van voedingscontactmaterialen
  • FoodGate STW 92 – Snelle geurdetectietechnieken in combinatie met sensorische evaluatie van voedingsverpakkingsmaterialen
  • FoodGate STW 95 – Vluchtige componenten en levensmiddel–verpakking interacties
  • FoodGate STW 97 – Sensorische ingangscontrole van verpakkingsmaterialen
  • FoodGate STW 98 – Good Manufacturing Practice gidsen voor voedingscontactmaterialen

Non-food

  • FoodGate STW 47 – Aromakarakterisering van essentiële oliën en hydrolaten