‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2)
SENSTECH i.s.m. Odour & Flavour Consultancy bvba
Dinsdag 11 mei 2021
14.00 u – 17.00 u
Seminariecentrum ‘Huis van de Bouw’, Tramstraat 59, BE-9052 Gent (Zwijnaarde)
Tijdens deze vervolgcursus wordt dieper ingegaan op dataverwerking van sensorische data, correlatie tussen sensorische data en instrumentele data, sensorische shelf life testen, preference mapping, …
Diverse casestudies zullen behandeld worden.
Programma
13.30 u – 14.00 u Ontvangst met koffie
14.00 u – 15.00 u Dataverwerking van sensorische data, dr. Inge Dirinck, SENSTECH
15.00 u – 15.30 u Correlatie tussen sensorische en analytische data, em. prof. Patrick Dirinck, Odour & Flavour Consultancy bvba
15.30 u – 16.00 u Koffiepauze
16.00 u – 16.30 u Sensorische shelf life testing m.b.v. survival analysis, dr. Inge Dirinck, SENSTECH
16.30 u – 17.00 u Interne en externe preference mapping, dr. Inge Dirinck, SENSTECH
Lesgevers
dr. Inge Dirinck, technologisch adviseur van SENSTECH (Vlaams Adviescentrum voor Sensoriek van Voedingsmiddelen en Contactmaterialen)
em. prof. Patrick Dirinck, Odour & Flavour Consultancy bvba
Doelgroep
Werknemers binnen afdelingen R&D, Productontwikkeling, Kwaliteitscontrole, Marketing, Communicatie, van voedingsbedrijven en hun toeleveranciers, …
Deelname
- SENSNET-leden: € 80,00 (excl. btw/deelnemer; syllabus en koffiepauze inbegrepen)
- andere deelnemers: € 180,00 (excl. btw/deelnemer; syllabus en koffiepauze inbegrepen)
Alimento (vroegere IPV) geeft een tussenkomst van € 70,00 voor alle deelnemers ressorterend onder het Paritair Comité 220. Het bedrijf hoeft hiervoor geen verdere actie te ondernemen.
Inschrijven is mogelijk tot 7 mei 2021.
U kunt inschrijven via volgende link.