‘Good Sensory Practices: sensorische analyse van voedingsmiddelen en -ingrediënten’ (deel 2)
SENSTECH i.s.m. Odour & Flavour Consultancy bv
datum wordt vastgelegd via doodle na preregistratie van tenminste 10 deelnemers
14.00 u – 17.00 u
Seminariecentrum ‘Huis van de Bouw’, Tramstraat 59, BE-9052 Gent (Zwijnaarde)
Tijdens deze vervolgcursus wordt dieper ingegaan op dataverwerking van sensorische data, correlatie tussen sensorische data en instrumentele data, sensorische shelf life testen, preference mapping, …
Diverse casestudies zullen behandeld worden.
Programma
14.00 u – 15.00 u Dataverwerking van sensorische data
15.00 u – 15.30 u Correlatie tussen sensorische en analytische data
15.30 u – 16.00 u Koffiepauze
16.00 u – 16.30 u Sensorische shelf life testing m.b.v. survival analysis
16.30 u – 17.00 u Interne en externe preference mapping
Lesgever
dr. Inge Dirinck, technologisch adviseur van SENSTECH (Vlaams Adviescentrum voor Sensoriek van Voedingsmiddelen en Contactmaterialen)
Doelgroep
Werknemers binnen afdelingen R&D, Productontwikkeling, Kwaliteitscontrole, Marketing, Communicatie, van voedingsbedrijven en hun toeleveranciers, …
Deelname
- SENSNET-leden: € 100,00 (excl. btw/deelnemer; syllabus en koffiepauze inbegrepen)
- andere deelnemers: € 220,00 (excl. btw/deelnemer; syllabus en koffiepauze inbegrepen)
Alimento (vroegere IPV, het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie) geeft een tussenkomst van € 75,00 voor alle deelnemers ressorterend onder het Paritair Comité 220. Het bedrijf hoeft hiervoor geen verdere actie te ondernemen.
Preregistratie via volgende link.